El Martelino - Steenkappen

Lessenreeks

De werkmomenten worden gespreid over 5 weken (ganse dagen). Je maakt kennis met de eigenheid van een steen, zijn mogelijkheden, eigenschappen en beperkingen. Je leert beitel en hamer hanteren, oefent diverse slagen en leert hoe verschillende beitels diverse sporen nalaten. Je leert bedenken hoe je vanuit de steen de door jouw gewenste vorm kan kappen. Iedereen werkt op eigen tempo en wordt volgens eigen niveau begeleid.

Praktisch

Deze reeks is zowel voor beginners als gevorderden.

  • We werken in Franse witsteen of blauwe hardsteen. Alle materiaal zoals hamers, beitels, schuurstenen…is in het atelier voorhanden.
  • De lessenreeks gaat door in Mariakerke vlakbij Gent (adres na inschrijving).
  • De lessenreeks op zaterdag van 9 u tot 16 u gaat door op volgende data: 21/04, 28/04, 5/05, 26/05, 2/06 2018

Inschrijven

  • Kostprijs: 320 euro steen niet inbegrepen.
  • Je kunt je inschrijven via mail: contactformulier
  • Of je kunt telefonisch contact opnemen met Klaar Cornelis: 0478 36 46 78

De inschrijving is pas definitief wanneer je het bedrag van 320 euro gestort hebt op rekening van Klaar Cornelis BE10 1430 6912 2204, met vermelding van je naam en “lessenreeks zaterdag”.

Een annulatie is mogelijk tot 6 weken voor de start van de lessenreeks, dan betaal ik graag het gestorte bedrag terug verminderd met 50€ administratiekosten.
Annuleer je minder dan zes weken voor het begin van de reeks: enkel als iemand die op de wachtlijst staat je plaats kan innemen, betaal ik je inschrijvingsgeld terug verminderd met 50€ administratiekosten.

Na storting krijg je een bevestiging van je inschrijving, het adres en verdere info.

Als je een combinatie lessenreeks / workshop volgt in eenzelfde jaar krijg je 10% korting op het totaalbedrag.