El Martelino - Tweedaagse voor beginners

Tweedaagse voor beginners

Je had nog nooit een hamer en een beitel vast, je zou zo graag eens een steen 'voelen': dan is deze tweedaagse iets voor jou. Via kleine speelse oefeningen leer je hoe je een steen kan bewerken en er een vorm uit haalt. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste houding, een juiste handeling, het doseren van je energie...

Praktisch

  • De tweedaagse gaat door op vrijdag 8/07 en zaterdag 9/07/2022
  • Kostprijs: 150 euro steen inbegrepen.

Inschrijven voor een workshop

De inschrijving is pas definitief wanneer je het bedrag van 150 euro gestort hebt op rekening van Klaar Cornelis BE10 1430 6912 2204, met vermelding van je naam, 'tweedaagse'.

  • Een annulatie is mogelijk tot 6 weken voor de start van de workshop, dan betaal ik graag het gestorte bedrag terug verminderd met 50€ administratiekosten.
  • Annuleer je minder dan zes weken voor het begin van de reeks: als iemand die op de wachtlijst staat je plaats kan innemen, betaal ik je inschrijvingsgeld terug verminderd met 50€ administratiekosten.

Na storting krijg je een bevestiging van je inschrijving, het adres en verdere info. Als je een combinatie lessenreeks / workshop volgt in eenzelfde jaar krijg je 10% korting op het laagste bedrag.

Als ten gevolge van corona de lessenreeks of workshops niet kunnen doorgaan, krijg je het volledige bedrag teruggestort.